ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Εγκρίθηκε η προμήθεια αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Κέρκυρας
Στο νοσοκομείο βρίσκεται ήδη ο καρδιολογικός υπερηχογράφος,ενώ στο στάδιο της συμβασιοποίησης βρίσκεται και το έργο της προμήθειας μαστογράφου.
Γράφει η Α. Ταπάσκου

Την έγκριση για την προμήθεια και εγκατάσταση αξονικού τομογράφου 64 τομών, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, στο Νοσοκομείο Κέρκυρας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, παρουσία του διοικητή του νοσοκομείου, Φοίβου Κακαβίτσα, μελών του ΔΣ του ιδρύματος και στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Ιονίων Νήσων και έχει καταληκτική ημερομηνία την 31η Δεκεμβρίου. 

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Κακαβίτσας ενημέρωσε τον κ. Γαλιατσάτο ότι στο νοσοκομείο βρίσκεται ήδη ο καρδιολογικός υπερηχογράφος, ο οποίος μετά τις τελικές διευθετήσεις που απομένουν αναμένεται να λειτουργήσει την επόμενη εβδομάδα, ενώ στο στάδιο της συμβασιοποίησης βρίσκεται και το έργο της προμήθειας μαστογράφου. Και τα δύο αυτά σημαντικά μηχανήματα χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020.

Περισσότερες Ειδήσεις